Welkom op de website van Martine en Erik Gramsbergen, GH Sporthorses Logo gh sporthorses

Onze woning met bijbehorende stallen zijn sinds enkele jaren gevestigd en het mooie Friese Pietersbierum waar wij beschikken over voldoende ruimte om onze hobby, sport en werk uit te oefenen. We hebben voldoende stallen, een ruime buitenbak, longeerbak, een compleet eventingterrein en voldoende grasland. In het dagelijks leven werkt Martine veelal met de paarden, geeft lessen maar doet daarnaast ook de boekhouding van Budgetdak.nl en Gramsbergen Dakbedekkingen BV.

Martine heeft in zowel het Springen als de Dressuur en de Eventing al meerdere paarden naar hogere klassen gereden, zo heeft ze verschillende paarden in het springen tot en met het ZZ & 1.40m gereden, in de Dressuur tot het Z2 en in de Eventing tot het Z. Dit op zowel eigen paarden als op paarden van eigenaren.

Van trainen en uitbrengen van paarden in de sport tot het lesgeven in verschillende diciplines, we zijn je graag van dienst. Informeer bij Martine voor de mogelijkheden.

Op deze website kun je informatie vinden over ons, de paarden, de behaalde resultaten en andere zaken rondom ons en onze paardensport

Veel plezier op onze website!

Zippit Lupicor