Welkom op de website van Martine en Erik Gramsbergen, GH Sporthorses


Gevestigd net buiten het mooie Friese dorpje Pietersbierum waar wij beschikken over voldoende stallen, een ruime buitenbaan, paddock, en voldoende grasland. In het dagelijs leven doet Martine de boekhouding van onze bedrijven Gramsbergen Dakbedekkingen BV en Budgetdak.nl en daarnaast geeft ze veel lessen en traint ze een aantal paarden voor eigenaren. Onze eigen paarden zijn onze hobby.


Erik houdt zich overdag voornamelijk bezig met de 2 'dak' bedrijven en daarnaast is hij de avonden thuis bezig met de paarden en het bijhouden van alles in en om het huis en de stallen en bij nagenoeg alle concoursen mee om te helpen. 


Martine rijdt momenteel diverse paarden van het BB springen tot en met het 1.45m, daarnaast heeft ze in het verleden diverse paarden in de eventing t/m het Z gereden en in de dressuur t/m het Z2. Op dit moment zijn onze 2 belangrijkste troeven Zippit GH en Beat it GH, deze 2 fijne merries van resp. Lupicor en Quasimodo Z komen beide uit dezelfde Armstrong x Hamilcar moeder en lopen momenteel beide in het 1.40/1.45m. Meer informatie over deze en onze andere paarden zijn te zien onder het gelijknamige kopje in bovenstaande menu.


Van trainen en uitbrengen van paarden in de sport tot het lesgeven in verschillende diciplines, we zijn je graag van dienst. Informeer bij Martine voor de mogelijkheden.

Ook kun je bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe Antares cap, kijk in het menu onder het tablad Antares caps voor meer informatie.


Veel plezie
r op onze website!

Advertentie GH Sporthorses

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK